Další vydařený závodní víkend

4. 11. 2019

Mistrovství Světa ve Spartan race trifecta

Na Mistrovství Světa ve Spartan race trifecta odjela do řecké Sparty Veronika Krásná s cílem umístit se ve světové konkurenci v Elitě do 30. místa. Během dvou dnů je čekali 3 závody – sprint , super a beast. Cíl byl nakonec splněn když v součtu 3 závodů obsadila konečné 26. místo.


Memoriál MUDr. Josefa Podmolíka v půlmaratonu

Dále jsme závodili na Otrokovickém půlmaratonu kde si velký osobní rekord ve 49 letech vylepšil František Dosoudil na 1:22:34 hod. Do závodu jsem nastoupil i já a musím říct že se mě běželo výborně. Cíl byl běžet pod 1:09 hod. a překonat Český rekord závodu. Bohužel nebylo celý závod s kým běžet a navíc foukal silný vítr. Běželo se ale dobře a tak jsem pořád držel potřebné tempo a v cíli byl nakonec čas 1:09:01 hod což znamenalo celkové 4. místo (první tři závodníci z Keni) a první místo v hodnocení Českých běžců. Tady ještě pro ukázku mezičasy jednotlivých kol kde je vidět že jsem běžel celý sólo závod hezky vyrovnaně. A v jakých že jsem to běžel botech? Na půlmaratony používám Salming Speed 7.
LAP1     9:39
LAP2     9:57
LAP3     9:54
LAP4     9:53
LAP5     9:54
LAP6     9:55
LAP7     9:49


Hornická desítka

Na Hornickou desítku vyrazili Michal s Radimem a oba měli jasný cíl – osobní rekord. A i to se nakonec podařilo. Michal si vylepšil osobní rekord o minutu na 34:36 min a Radim také osobák za 36:11 min.

Všechny tyto běžce trénuji On-line na dálku. Veronika je z Jablonce, Franta je z Hulína, Radim z Ostravy a Michal z Prahy. Mám radost že jim trénink sedí a že se všichni stále zlepšují a baví je to.
Pokud máš i ty zájem o takovou formu spolupráce neváhej a napiš na hkohut@seznam.cz nebo na tel. 777 975 754.


Triatlonista roku

A nakonec ještě čekalo Filipa Tlamku vyhlášení triatlonisty roku kde přebíral 2 ceny za vítězství v Českém poháru v aquatlonu i triatlonu. Mimo tyto vítězství letos Filip získal i 4 medaile z Mistrovství České Republiky. Na halovém MČR v atletice bral 3. místo mezi atlety na 3000 m, v aquatlonu bral zlato, v triatlonu a duatlonu potom stříbrné medaile. Takže určitě úspěšná sezóna.


Běh okolo křetínky

V Letovicích se také konal tradiční běh okolo Křetinky kde nastoupil Jirka Dvořáček a bylo z toho 1. místo v kategorii nad 50 let.

Přístí víkend nás čekají další závody kde už budou i dětské kategorie takže nastoupí i naši malí svěřenci.
Takže FÉNIX SPORT je čím dál více vidět a stále se rozrůstá. Společné tréninky probíhají v Blansku, Boskovicích a Brně. Možno domluvit také individuální tréninky a trénink ON-LINE na dálku.